Kultúra

Telt házas koncertet adott Szegeden a Csík Zenekar + FOTÓK

Telt házas koncertet adott Szegeden a Csík Zenekar + FOTÓK

2016. november 26., szombat
Telt házas koncertet adott Szegeden a Csík Zenekar + FOTÓK
csik_zenekar_szeged43_gs

Megtöltötte az IH Rendezvényközpontot péntek este a Csík Zenekar, a népzenészek ismét megmutatták, hogy a mai, gyorsan változó világban is van, ami állandó.

A Csík zenekar Kossuth-díjas magyar népzenei együttes, 1988 óta a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplője. Az eltelt két évtized alatt több rangos zenei díjjal jutalmazták a kecskeméti formációt. Munkájuk elismerését jelzi például a Fonogram díj, valamint, hogy 2000-ben az olimpiai játékokat kísérő kulturális programhoz őket választották ki, hogy képviseljék Magyarország népi kultúráját Sydneyben. Az elmúlt években, a zenekar bebizonyította, hogy méltán érdemelte ki a kapott díjakat, a szakma elismerését, a közönség bizalmát és szeretetét. Utóbbira láthattunk példát az IH-ban, ugyanis a jó hangulatú koncertet követően hosszú sorban várták a szegediek, hogy egy-egy aláírással legyenek gazdagabbak a dedikálás során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.