Sport

Labdarúgás: Gosztonyi-góllal verte a Szegedet a Kisvárda

Labdarúgás: Gosztonyi-góllal verte a Szegedet a Kisvárda

2016. november 20., vasárnap
Labdarúgás: Gosztonyi-góllal verte a Szegedet a Kisvárda
szeged2011_puskasakademia26_gs

Nehéz talajú pályán kemény meccset vívott Szabolcsban a Grosics, sokáig tíz emberrel futballozva nem jött össze a pontszerzés.

Kisvárdai Várkerti Stadion, 400 néző
2016. november 20., 13.00
Kisvárda Master Good
Szeged 2011-Grosics Akadémia
A meccs véget ért.
Játékvezető: Molnár Attila •* Asszisztens: Horváth Zoltán, Bertalan Dávid
1
-
0

Labdarúgó NB II 17. forduló:

Kisvárda Master Good - Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-0 (1-0).

Kisvárdai Várkerti Stadion, 400 néző, vezette: Molnár Attila (Horváth Zoltán, Bertalan Dávid).

Kisvárda:

Ivancsics - Hei, Fodor F., Vári, Minczér, Lucas, Vermes, Grumic (Oláh 61'), Cseri (Fodor A. 73'), Gosztonyi, Karacs (Rajczi 68'). Vezetőedző: Révész Attila.

Szeged:

Szántai - Tóth, Coroian (Horváth A. 77'), Jagodics, Germán, Andorka (Geiger 65'), Farkas, Zabari, Achim, Király P., Zádori (Balogh G. 77'). Vezetőedző: Klausz László.

Gólszerző:

Gosztonyi A. (19')

Kiállítva:

Farkas M. (58') Klausz László:

"Megilletődötten kezdtünk, és bár voltak nehezítő körülmények, inkább a saját csapatommal foglalkoznék. A második félidőben emberhátrányban is felülmúltuk az ellenfelet, de a három pontot a hazaiak szerezték meg."

Online közvetítésünk:

VÉGE!

93'
Vége a mérkőzésnek, győzött a Kisvárda, Gosztonyi András pompás szabadrúgásgólja három pontot ért.
92'
Tóth mentett a vonalról egy várdai kontra végén.
86'
Nincs veszély sajnos a szegedi akciókban, miközben egyre nagyobb területek nyílnak a várdaiak előtt.
79'
Rizikót is vállalt a cserékkel Klausz László, mindent megtesz az átszervezett Szeged az egyenlítésért.
78'
Coroiant Horváth Attila, Zádorit Balogh Gusztáv váltotta a látogatóknál. A Kisvárda is kettőt cserélt közben, Rajczi Péter az egyik új ember a hajrára.
72'
Mindkét kispad egyre többet foglalkozik a játékvezetéssel, reklamálások, viták kísérik az ítéleteket. Az az igazság, hogy a piros lap felpaprikázta a kedélyeket, és mintha megzavarta volna a sporit. Próbál agresszíven letámadni és támadni a Szeged, szervezetten védekezik a Kisvárda, és figyeli, mikor törhet előre gyorsan.
67'
Az emberhátrányban játszó Szeged támad ezekben a percekben, a Klausz-tanítványok birtokolják és járatják a labdát, a Kisvárda kivárásra focizik, el szeretné érni, hogy kinyíljanak a vendégek.
65'
Grumicot Oláh Gergő váltotta hazai oldalon, nálunk Andorka helyére Geiger érkezett.
63'
Zabarit furcsa körülmények között tüntették el a tizenhatoson belül a hazaiak, a csattanást messziről lehetett hallani, ám a játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra.
60'
Emberhátrányban is egyenlíthettünk volna, de nem sikerült: Király Patrik kapott remek kiugratást, kifutott elé Ivancsics, akin átpörgette a labdát, mely viszont a felső lécet találta el, és onnan nem befelé perdült.
58'
Bal oldali kisvárdai támadást Farkas Márk akasztott meg szabálytalanul, a feltartásáért járt a második sárga, ami pedig pirosat ér sajnos, tehát tíz emberrel folytatjuk tovább.
53'
Zabari húzott el a bal szárnyon, beadását Andorka tudta volna átvenni, de inkább átengedte Germán Tamásnak, aki 16 méterről lőtt, nem okozott gondot Ivancsics Alexnak. Továbbra is lényeges körülmény, hogy nehéz a talaj, mert ebben az akcióban is több volt, de technikailag bonyolult ma kivitelezni bármit is. Egyébkét nyíltabbá kezd válni mindkét csapat játéka.
48'
Látható, hogy a mieink agresszívebben léptek fel a második félidőben, felhjebb tolták játékukat, igyekeznek letámadni a kisvárdaiakat már a saját térfelükön. Ez nagyobb helyzetet azonban még nem eredményezett az első három percben.
46'
A Szeged hozta játékba a labdát a második felvonásban, egyik csapat sem cserélt.

SZÜNET!

45'
Véget ért az első félidő, hátrányból várja a folytatást a Szeged.
41'
A szegediek vezetnek támadásokat a félidő utolsó perceiben, visszahúzódott, és kontrákra rendezkedett be az egygólos előnyben lévő hazai gárda.
36'
Cseri Tamás nem találta el tökéletesen a keresztbe, kapásra ívelt labdát, mely - a vele szemben álló védőket is meglepve - furcsán és váratlanul pattant fel előtte a földön, ám így is veszélyes lett a kísérlet, úgy törte el ugyanis a kisvárdai 24-es, hogy a kapufánkról vágódott le végül, oldalra, kifelé.
31'
Kis híján összejött az egyenlítés! Zabari Krisztián tört előre a bal oldalon, egészen az alapvonalig jutott, onnan visszagurított, a tizenegyespont és a tizenhatos vonala közötti területre Andorka Péter robbant be, lövése a lábak között utat is talált, ám Ivancsics Alex kapus nagy bravúrral lábbal szögletre tudott hárítani.
25'
Átvette az irányítást a Kisvárda, mely most egyértelműen fölényben focizik. Nem sokkal ezelőtt Gosztonyi szinte ugyanarról a helyről rúghatott ismét szabadot, ahonnan a 19. percben betalált, ez a kísérlete nem volt olyan pontos, mintegy két méterrel a felső léc felett szállt el.
19'
GÓÓÓL 1-0! Király Patrik szabálytalankodott 22 méterre a szegedi kaputól, a szabadrúgást a hazaiak talán legjobbja, Gosztonyi András vágta jobbal a ketrecünk jobb oldalába, vezet a Kisvárda.
15'
Az első szegedi lehetőséget is feljegyezhettük. Andorka Péter adott középre, a várdai kapus csak öklözni tudta, Germán Tamás 15 méterről lőtte kapura a kivágódó labdát, nem sokkal fölé.
13'
Percről percre egyre nehezebb és mélyebb a talaj, jellemzően a középpályán harcolnak egymással a srácok.
8'
Az első veszélyes lövést a kisvárdaiak eresztették el 18 méterről, a kapufáról vágódott a labda az alapvonalon túlra, úgy láttuk, Szántai Leventének nem kellett beleérnie.
6'
A sáros, nehéz talajon komoly küzdelem alakult ki, a mieink a középpályát igyekeznek megszállni.
1'
A hazai együttes kezdte a mérkőzést. Ők fehér mezben futballoznak, a mieink kékben.

12.30:

Köszöntjük Önöket, hamarosan indul a derbi! Nem lesz könnyű dolga a Szeged 2011-nek Révész Attila együttese ellen, a rangadó alakulását figyelemmel kísérhetik portálunkon.

A találkozó és az élő közvetítés Molnár Attila sípjelére 13 órakor indul.

A találkozó elé:

Vérbeli rangadót vívnak a szegediek, hiszen ellenfelük a 29 ponttal a második helyen tanyázó, NB I-es álmokat dédelgető Kisvárda Master Good. A mieink 26 ponttal jelenleg a hetedikek, de egy bravúrral feljebb is léphetnek.

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.