Sport

Kézilabda: könnyed győzelemmel hangolt a Kristianstadt elleni hazai BL-meccsre a Pick

Kézilabda: könnyed győzelemmel hangolt a Kristianstadt elleni hazai BL-meccsre a Pick

2016. november 22., kedd
Kézilabda: könnyed győzelemmel hangolt a Kristianstadt elleni hazai BL-meccsre a Pick
pick-vardar077kf

A Balmazújváros vendégeként aratott kilencgólos sikert a MOL-Pick Szeged kézilabda csapata, a K&H Bank liga 11. fordulójában.

Két Kristianstadt elleni BL-meccs közé ékelődött be egy balmazújvárosi túra

Juan Carlos Pastor

csapatának, akik nyerni tudtak hétvégén Svédországban. Már az első percekben elhúzott a Pick ellenfelétől, az ötödik minutumban már 4-0 arányban vezettek a szegediek,

Füzesi Ferenc

gyorsan időt is kért, hogy oltsa a tüzet. Ez arra jó volt, hogy ne nőjjön tovább a különbség, viszont a hazaiak nem igazán tudták megközelíteni a Szegedet. Különösen jól ment ma a játék

Mario Sostaricnak

, aki a tizenhatodik percben már ötödik gólját lőtte, ekkor 10-5 volt a mérkőzés állása. Sostaric végül a mérkőzés legeredményesebb játékosa lett nyolc szerzett találattal. A félidőre 19-12-es vendég előnnyel vonulhattak a csapatok. A második játékrészben

Matej Gaber

állt a Pick élére, az ötvenedik percben először volt tízgólos a különbség a csapatok között. A szlovén beállós végül hét góllal zárta a találkozót, a Szeged pedig könnyed győzelemmel hangolt a szombati, Kristianstadt elleni hazai Bajnokok Ligája találkozóra. Külön ki kell emelni, hogy Stefan Sunajko első mérkőzésén megszerezte első gólját a Pcik színeiben.

K&H férfi kézilabda liga, 11. forduló

Balmazújváros-MOL-Pick Szeged 24-33 (13-19)

K&H férfi kézilabda liga, 11. forduló, Balmazújváros, 800 néző vezeti: Bán, Szloska.

Balmazújváros:

Paul - Tomics, Sztojanovics 6, Hanták 5, István 2, Vranac 1, Kekezovics 4/1. Csere: Bagi (kapus), Balázs, Katrirz, Bali 1, Vujovics 2, Vakhovics 3, Temesvári, Teleki.

Vezetőedző:

Füzesi Ferenc.

MOL-Pick Szeged:

Sierra - Sostaric 8/2, Buntic, Bánhidi 2, Thiagus Petrus 3, Källman 4, Skube. Csere: Gorbok 2, Balogh 2/1, Pedro 1, Obranovic 2, Gaber 7, Zubai 1, Fekete, Sunajko 1.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Kiállítás:

4, ill. 4 perc.

Hétméteres:

1/1, ill. 4/3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.