Közélet

Játékadományt kapott a Gedói Óvoda + FOTÓK

Játékadományt kapott a Gedói Óvoda + FOTÓK

2016. november 16., szerda
Játékadományt kapott a Gedói Óvoda + FOTÓK
gedoi_ovoda_jatekadomyan_gs

Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozának tartalmát adományozta az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány a szegedi Gedói Óvoda kétszáz gyermekének.

„Havi rendszerességgel tartunk ingyenes rendezvényeket mesékkel, zenével, ezeken a programokon állítjuk fel Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát, ez a doboz hónapról hónapra megtelik játékokkal, melyeket havonta egy szegedi intézménynek ajándékozunk” – mondta el hírportálunknak

Karacs Rita

, Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Tökmag roadshow szervezője. Az alapítvány igen fiatal, év végén lesz egy éves, ám amennyire friss, annyira aktív és mozgalmas a tevékenysége, roadshow jelleggel, hónapról hónapra jelentkezik programokkal. „Bölcsődékkel és a védőnői hálózattal működünk együtt és minden hónapban kiválasztunk egy intézményt, akinek elvisszük a játékokat, most a Gedói Óvodára esett a választásunk, de már több bölcsődének, óvodának ajándékoztunk, sőt a szegedi bohócdoktoroknak is” – fogalmazott Karacs Rita. Ez az alkalom azért különleges, mert egy igen nagy intézmény a kedvezett, közel kétszáz gyermekkel. Karacs Rita kifejtette, nagyon izgatottak az alapítvány munkatársai, mivel úgy gondolják, hogy a gyermekek öröménél nincs szebb, gyerekeknek ajándékozni rendkívül jó élmény. Az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány számára legközelebb november 19-én, szombaton a Szeged Plázában lehet adományozni, ugyanis családi élmény-délelőttöt tartanak, egy összetett családi programmal jelentkeznek, ahol játékgyűjtő dobozt is kihelyezik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.