Sport

Hátország: megkezdte szereplését a Makó KC U14-es leány csapata a Békés megyei bajnokságban

Hátország: megkezdte szereplését a Makó KC U14-es leány csapata a Békés megyei bajnokságban

2016. november 21., hétfő
Hátország: megkezdte szereplését a Makó KC U14-es leány csapata a Békés megyei bajnokságban
makoikcu14

Elkezdődött a Békés megyei U14-es leány kézilabda bajnokság, ahol a Makói KC csapata három mérkőzést játszott le a hétvégén Gyomaendrődön.

Három mérkőzéssel kezdte meg szereplését a Makói KC U14-es leány csapata a Békés megyei bajnokságban. Az első találkozón a Felföldi ISE csapata ellen léptek pályára és 21-9-es vereséget szenvedtek. A folytatás már jobban sikerült, a Gyomaendrőd elleni döntetlen után sima mérkőzésen, mindössze egy gólt kapva győzték le a Mezőtúr csapatát, így egy győzellemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták a hétvégét.

Békés megyei U14-es leány kézilabda bajnokság, 1. forduló, november 20., vasárnap, Gyomaendrőd

I. mérkőzés: Felföldi ISE- Makói KC 21-9 (8-5)

Makó:

Stefanik Bianka - kapus, Farkas Dalma, Máriás Diána Nóra 1, Lakatos Virág 2, SZŰCS BOGLÁRKA 2/1, RÁCZ VIKTÓRIA 2, Kiss Virág. Csere: Bartucz Fanni - kapus, Balázs Alexandra, Lázár Dzsenifer 1, Nagy Csenge, Nagy Eszter 1, Jó Melinda.

Hétméteres:

4/3 ill. 1/1

II. mérkőzés: Gyomaendrőd KC- Makói KC 14-14 (7-8)

Makó:

Stefanik Bianka - kapus, Farkas Dalma 1, Máriás Diána Nóra 1, Lakatos Virág 4/1, SZŰCS BOGLÁRKA 7/5, Rácz Viktória 1, Kiss Virág. Csere: Bartucz Fanni - kapus, Balázs Alexandra, Lázár Dzsenifer, Nagy Csenge, Nagy Eszter, Jó Melinda.

Hétméteres:

4/1 ill 7/6

III. mérkőzés: Mezőtúr KC- Makói KC 1-17 (0-9)

Makó:

STEFANIK BIANKA - kapus, Farkas Dalma 2, Máriás Diána Nóra 1, LAKATOS VIRÁG 6, Szűcs Boglárka 1, Rácz Viktória 2, Kiss Virág 2. Csere: BARTUCZ FANNI -kapus, Balázs Alexandra, Lázár Dzsenifer 3, Nagy Csenge, Nagy Eszter, Jó Melinda.

Hétméteres:

4/1 ill 7/6

Edző:

Kozserán Beáta Kozserán Beáta:

"A korai (6:30-as) indulás megviselte játékosaimat, álmosan kezdtünk a bajnokság nyitó mérkőzésén, az egyébként tehetséges újkígyósiak ellen. Fokozatosan lendültünk bele a játékba, a második mérkőzésen, a Gyomaendrőd ellen már egy igazán izgalmas rangadót játszottunk. Nagyon tanulságos volt a hazaiak ellen vívott küzdelem. Meg kell tanulnunk felfokozott állapotban is higgadtnak maradni, és belőni a helyzeteinket. Összességében elégedett vagyok játékosaimmal, és örülök, hogy mindenki pályára léphetett. Két hét múlva Újkígyós lesz a házigazda, legalább ilyen eredményes, és izgalmas mérkőzésekre számítok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.