Közélet

Felgyúltak a karácsonyi fények Szegeden + FOTÓK

Felgyúltak a karácsonyi fények Szegeden + FOTÓK

2016. november 25., péntek
Felgyúltak a karácsonyi fények Szegeden + FOTÓK
karacsonyi_fenyek13_gs

Megindult a Szegedi Karácsonyi Hetek programsorozata, változatos adventi programokkal, a Dél-Alföld legnagyobb szalmalabirintusával, kézműves vásárral és jótékonysági programmal is várják a vendégeket a következő hetekben.

Az ünnepi díszkivilágítás fényei jelzik városszerte a Karácsonyi Hetek kezdetét, a hidakat és utcákat több kilométernyi fényfüzér díszíti, és újra áll majd az elmúlt években sokak kedvenc fotótémájává vált óriási csodaszarvas a Dugonics téren. A Széchenyi téren több mint félszázan árulják termékeiket, ezen a helyszínen a karácsonyi ajándékok dominálnak. Szintén a Széchenyi téren az Angyalvárban Szeged nagy meséskönyvéből olvasnak föl majd történeteket, a kézműves-foglalkozásokon apróbb ajándékokat is készíthetnek a vendégek, a vállalkozó szelleműek pedig virtuális télisport-bajnokságon tehetik próbára ügyességüket. A Dóm téren a kézműveseké a főszerep, mind az ajándékok, mind a gasztronómiát tekintve, ismét lesz szalmalabirintus, a gyerekeknek pedig Mesés Kastélyt építenek, ahol Csukás István „életnagyságú” hősei várják a kicsiket. A téren egy szeretetkuckót is kialakítanak, itt a Szegedi Városkép és Piac Kft., a Magyar Vöröskereszt, a Szeged Lions Club és a Rádió 88 olyan egyedülálló időseknek gyűjt ajándékokat, akik magányosan, kórházban töltik az ünnepeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.