Sport

Asztalitenisz: idei utolsó nyílt versenyét rendezte meg a MOAC

Asztalitenisz: idei utolsó nyílt versenyét rendezte meg a MOAC

2016. november 14., hétfő
Asztalitenisz: idei utolsó nyílt versenyét rendezte meg a MOAC
moackupa1

Vasárnap a Móra iskola tornatermében rendezte meg a MOAC idei utolsó nyílt versenyét, melyen szép számmal vettek részt a megyei bajnokságban szereplő pingpongosok.

A rendezők örömérre ismét itt voltak a szabadkai sportbarátok is. A verseny a párosok mérkőzéseivel kezdődött, melyben az első kör győztesei a főtáblára kerülve, a vesztesei pedig a vigaszágon folytathatták a döntőkig. Az igazi erőpróbákat az egyéni összecsapások jelentették, ahol az egymás stílusát már jól ismerők és az első alkalommal találkozó versenyzők küzdhettek meg a főtáblára jutva, vagy a vigaszágon.

Párosok végeredménye

Főtábla

1. Bácsi Bernát – Kerekes Róbert (VOLVOX) 2. Nebijsa Gabrics – Lenner Csaba (Szabadka) 3. Csiszár Sándor – Sajó László (MOAC)

Vigaszág

1. Zsoldos Alexandra – Szanka Csaba ( HÓDA SE – MOAC) 2. Tót Zoltán – Szűcs Tímea (HÓDA SE) 3. Lakatos István – Borbély János (Röszke)

Egyéni verseny végeredménye

Főtála

1. Bácsi Bernát (HÓDA SE) 2. Kerekes Róbert (VOLVOX) 3. Nebojsa Gabrics (Szabadka)

Vigaszág

1. Győrki László (MOAC) 2. Szanka Csaba (MOAC) 3. Csanádi Tamás (MOAC)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.