Kultúra

Mintegy 300 programmal vár az Őszi Kulturális Fesztivál + FOTÓK

Mintegy 300 programmal vár az Őszi Kulturális Fesztivál + FOTÓK

2016. október 3., hétfő
Mintegy 300 programmal vár az Őszi Kulturális Fesztivál + FOTÓK
bobko_anna_kiallitasa34_gs

A hétfői ünnepi megnyitóval hivatalosan is elstartolt az Őszi Kulturális Fesztivál, mely csaknem 300 programmal örvendezteti meg a szegedieket. A fesztivált - átvitt értelemben - a Szegedi Tudományegyetem oktatói, kutatói nyitották meg, a Rektori Hivatalban berendezett tárlaton ugyanis munkájuk és hobbijuk közben ismerhetik meg őket a látogatók.

Immár 21. alkalommal nyitott meg az Őszi Kulturális Fesztivál Szegeden, a programfüzet pedig a tavalyinál is színesebb kínálatot tartogat az érdeklődőknek.

Szabó Gábor

, a Szegedi Tudományegyetem rektora azt mondta, a fesztivál neve brand lett a város kulturális életében, idei 300 programja azt bizonyítja, érdemes csatlakozni a rendezvényhez. Megjegyezte, mivel a programfüzet évről évre egyre terjedelmesebb, legközelebb akár a 400 eseményt is elérhetik a szervezők. Idén

Bobkó Anna

, az u-szeged.hu portál fotóriporterének tárlatával köszöntött be az őszi fesztivál. Kiállítási anyagában az egyetem oktatóit, kutatóit mutatja be, de nemcsak munkájuk, hanem különleges hobbijaik révén is. Bobkó Anna mottója: "Szeresd, amit csinálsz, csináld, amit szeretsz!". Őt ez hajtja mind hivatásában, mind magánéletében, innen ered a tárlat témája is. A szervezők meglepetés produkcióval kedveskedtek: a Rektori Hivatal aulájában a Beatles ismert slágere, az All you need is love csendült fel. Ez a dal Anna egyik kedvence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.