Sport

Kézilabda: elvámolta a pontokat Szegedről a Pénzügyőr

Kézilabda: elvámolta a pontokat Szegedről a Pénzügyőr

2016. október 31., hétfő
Kézilabda: elvámolta a pontokat Szegedről a Pénzügyőr
szs_noi_kezilabda

Tízgólos vereséget szenvedett a Pénzügyőrtől hazai pályán a Kézilabda Szeged SE.

Az Etelka soron fogadta a nyugati csoportból ez évben keletibe sorolt budapesti Pénzügyőr csapatát a KSZSE. Továbbra sem teljes kerettel tudott pályára lépni a szegedi csapat, de jó kezdéssel 3:0 -ra elhúzott. A komoly játékerőt képviselő vendégek nem ijedtek meg és kemény védekezésüknek és jó kapus teljesítményüknek köszönhetően fokozatosan felzárkóztak, majd jelentős előnnyel zárták a félidőt. A második játékrész elején sikerült kicsit zárkózni Lukácséknak, de ez csak időleges volt. Az összeszokottabb, erősebb csapat megérdemelten vitte el a két pontot. A szegedi lányok legközelebb Szombaton Orosházán régiós rangadón próbálhatják meg a pontszerzést.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 6. forduló

Kézilabda Szeged SE – Pénzügyőr SE 26-36 (9-17)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Kovács, Major.

KSZSE:

Fodor – Szeder, VELKY 6, Papp 2, KOZMA 4, Csoknyai 4, Farkas 3/2. Csere: Aradi, Kürti (kapusok), Kutasi, Dobó Andrea 2, LUKÁCS 5, Czifra. Edző: Dr. Serfőző Zsolt

Kiállítások:

8 ill. 10 perc.

Hétméteresek:

3/2, ill. 5/5. Dr. Serfőző Zsolt:

"Jól kezdtünk, de később támadásban elbizonytalanodtunk, így az ellenfél gyors gólokat dobhatott. Próbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, de sajnos pontatlanabbul lőttünk, mint a múlt héten, így nem tudtuk megnehezíteni az ellenfél győzelmét."

A juniorok mérkőzésén:

Kézilabda Szeged SE – Pénzügyőr SE 9-33 (3:20)

KSZSE:

Kürti – Szabó 1, Kozma 2, Bodrogi, Karácsonyi 2, Czifra 2, Szatmári 1. Csere: Csanádi, Jankó, Lóczi (kapusok), Jakabovits, Koczkás 1. Megbízott edző: Komáromi Endre

Kiállítások:

8 ill. 4 perc.

Hétméteresek:

2/1, ill. 2/2. Komáromi Endre:

"Tisztességesen végig küzdöttük a mérkőzést egy nagyon jó csapat ellen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.