Közélet

Jobbik: hétfőn kezdik kézbesíteni a konzultációs kérdőíveket

Jobbik: hétfőn kezdik kézbesíteni a konzultációs kérdőíveket

2016. október 9., vasárnap
Jobbik: hétfőn kezdik kézbesíteni a konzultációs kérdőíveket

Hétfőn kezdi kézbesíteni a posta a Jobbik "valódi nemzeti konzultáció" kérdőíveit - jelentette be vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A párt által meghirdetett "valódi nemzeti konzultáció" lesz a megalapozója annak a valódi programírásnak, amit a Jobbik eltervezett - fogalmazott a politikus, hangsúlyozva, hogy pártja mostanra egyedüliként maradt az ellenzéki oldalon kormányváltásra képes erőként. Jelezte: a 4,2 millió magyarországi háztartásba várhatóan a jövő hét során érkeznek 14 pontos kérdőíveik; ezeken öt-öt kérdés az egészségügy és az oktatás, négy pedig a korrupció témájával foglalkozik. A legégetőbb kérdések között a jobbikos politikus azt említette, hogyan tudja az állam biztosítani, hogy a lehető legtöbben vehessenek részt a magas színvonalú oktatásban, miként garantálható a kor színvonalának megfelelő, hálapénztől és hosszú várólistáktól mentes egészségügy, illetve hogy "hogyan lehet visszaszorítani az egymást követő kormányok által kiépített, de a Fidesz által csúcsra járatott korrupciót".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.