Bulvár

Nem csak a kisgólyákat várják a hétvégén a Welcome Camp-en

Nem csak a kisgólyákat várják a hétvégén a Welcome Camp-en

2016. szeptember 8., csütörtök
Nem csak a kisgólyákat várják a hétvégén a Welcome Camp-en
osszegyetemi_golyatabor_sajttaj003kf

Megújult arculattal, három színpaddal és nemzetközi fellépőkkel startol csütörtökön a The Welcome Camp - Összegyetemi Gólyatábor az SZTE EHÖK rendezésében.

"Nagyon hosszú készülődés előzte meg a mai napot, úgy érezzük, hogy minden adott egy sikeres rendezvényhez" - közölte

Patai Ádám

, a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának sajtófőnöke a Welcome Camp megnyitását megelőző sajtóbejáráson.

osszegyetemi_golyatabor_sajttaj001kf

Az elnevezés ne tévesszen meg senkit, a rendezvény igazi fesztivállá nőtte ki magát, többek közt ezért is kapott idén "új" nevet. Az angol cím azért is indokolt, mert több külföldi sztár is színpadra áll, a brit X faktor nyertese,

James Arthur

, a Pendulum DJ SET, illetve a Sigma DJ SET, de számos hazai fellépő is színesíti a Partfürdő zenei kínálatát, mint például a Brains, a Supernem, Kiscsillag, Bohemian Betyars, Cloud9+ vagy a Blahalouisiana. http://www.youtube.com/watch?v=tFoFtIqvkGE A koncertek három színpadon kapnak helyet, a fényfestéssel díszített Ballantine's Aréna funkcionál nagyszínpadként, de az I Love Retro Stage és a Frappé Kultúrblokk sem okoz majd csalódást, főként az utóbbi, ugyanis kultúrblokk célja, hogy változatosságot vigyen felhozatalba és mindenki megtalálhassa a neki tetsző muzsikát. Ennek jegyében itt táncházban, jampec bulin és salsa esten is rophatják az egyetemisták - minden egyetemista, ugyanis a Welcome Camp nem csak az elsőéveseknek szól, hanem midnen egyetemi polgárnak, ezen belül is a szervezők célja a nyitás a külföldi hallgatók felé.

osszegyetemi_golyatabor_sajttaj002kf

A bulizás közepette a pihenésnek is meglesz a helye a Partfürdőn: két helyszínt is szenteltek a nyugodt beszélgetéseknek - természetesen az italmérő pultok innen sem esnek távol. További információk a

Facebook eseményen

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.