Sport

Hódolj a sportnak! - ősszel is

Hódolj a sportnak! - ősszel is

2016. szeptember 27., kedd
Hódolj a sportnak! - ősszel is
hodolj_plakat_A3

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség Hódmezővásárhely önkormányzatával szorosan együttműködve a tavaszi Hódolj a sportnak! elnevezésű családi sportrendezvény sikerén felbuzdulva ősszel is sportolásra hív minden mozogni vágyót október 1-jén Hódmezővásárhelyen.

Az őszi eseményen - csakúgy mint tavasszal - sok színes sportos program várja a sportolni vágyókat, hiszen a fellépő hódmezővásárhelyi és szegedi edzők, egyesületek mindent meg fognak tenni, hogy a hangulat fergetes legyen és legalább egyszer mindenki leizzadjon egy edzés során. Minden korosztály megtalálhatja a maga sportos programját: a kisebbeket cross edzéssel, a felnőtteket boot camp edzéssel, kardióedzéssel, crosstraining edzéssel várják a szervezők. Természetesen az edzések között különleges szórakoztató előadásokat is láthatnak a rendezvényre kilátogatók, hiszen a különböző stílusú táncbemutatók mellett rúdtánc bemutató is lesz a színpadon.

Havasi Katalin

vezetésével ingyenes Fit-Test felmérés is helyet kap a programban, hiszen a rendszeres testmozgás előnyeit sohasem elégséges hangsúlyozni. A szervezők várnak minden mozogni vágyót október 1-jén 14 órától 18 óráig a hódmezővásárhelyi stadion fedett focipályáján a zene és az idősek világnapján, hiszen a mozgást soha nem késő elkezdeni, különösen ha jó a zene és a hangulat! További részletek a FB/csomszisz vagy csomszisz.hu oldalon olvashatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.