Bulvár

Őrizetben a hódmezővásárhelyi zsaroló páros

Őrizetben a hódmezővásárhelyi zsaroló páros

2016. augusztus 14., vasárnap
Őrizetben a hódmezővásárhelyi zsaroló páros
vasarhelyi_zsarolok_police

Zsarolás és kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói két helybeli férfit.

A gyanú szerint augusztus 9-én 19 óra 30 perc körül ​öt férfi megjelent a sértett munkahelyén, ahol életveszélyesen megfenyegették és arra kényszerítették, hogy valótlan információkat mondjon videó felvételre Másnap

M. Attila​

három bűntársával ismét megkereste a sértettet. M. Attila

A. Arnold

közreműködésével elvette a sértett telefonját és azzal zsarolta meg, hogy azt összetöri​ és a sértettet is bántalmazza​, ha nem kap 50 ezer forintot. A sértett a fenyegetés hatására 20 ezer forint készpénzt és egy karórát adott át a gyanúsítottnak. ​A sértett augusztus 11-én tett bejelentést a rendőrségen. ​A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály közreműködésével elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki M. Attilát és A. Arnoldot.​ M. Attilát akkor fogták el a rendőrök, amikor arra várt, hogy a sértett további zsarolási pénzt adjon át neki. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság M. Attilát és A. Arnoldot őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Két bűntársuk szabadlábon védekezik, míg​ ​a bűncselekmény ötödik részvevőjét még keresik a rendőrök. A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró 2016. augusztus 12-én elrendelte mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.