Bulvár

Megfogta egy anyuka mellét, majd elbiciklizett egy férfi Szegeden

Megfogta egy anyuka mellét, majd elbiciklizett egy férfi Szegeden

2016. augusztus 31., szerda
Megfogta egy anyuka mellét, majd elbiciklizett egy férfi Szegeden

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásában bíróság elé állítja azt a férfit, aki közterületen molesztált egy helybeli nőt.

A vádirat szerint a sértett augusztus elején egy szegedi közterületi ivókútnál várakozott két kiskorú gyermekével arra, hogy a nála levő flakonokba vizet töltsön. Ugyanitt tartózkodott a vádlott is, aki miután megtöltötte a nála levő flakonokat félreált. A sértett ezután lépett a kúthoz és kezdett el vizet tölteni, amikor is vádlott hozzá lépett és a sértett akarata ellenére karjai alatt átnyúlva megfogta a sértett mellét. Miután ezt számon kérte, a vádlott felült e biciklijére és a helyszínről eltekert. A vádlott szeméremsértő magatartása sértett emberi méltóságát sértette. Az ügyészség a vádlottat szeméremsértés vétségével vádolja és állítja az elkövetéstől számított 30 napon belül bíróság elé. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.