Kultúra

Közönségtalálkozó az Ének az esőben stábjával

Közönségtalálkozó az Ének az esőben stábjával

2016. augusztus 9., kedd
Közönségtalálkozó az Ének az esőben stábjával
enek_az_esoben_dushab

Augusztus 10-én kulisszatitkokról rántják le a leplet a szuperprodukció szereplői és alkotói a REÖK-ben. Többek közt az is kiderül, milyen “megpróbáltatások” vezetnek a különleges színpadi esőztetéshez, a hollywoodi történet ikonikus jelenetében.

Szélesvásznú, látványos produkcióban varázsolják az alkotók a Dóm téri színpadra Hollywood varázslatos, bájos világát: az Ének az esőbent augusztus 12-én, 13-án, 14-én, 19-én és 20-án láthatják a nézők. Az előadás a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház együttműködésében jön létre. Filmszalagok, tárcsák alkotják azt a grandiózus stúdióhangulatot, amiben a darab játszódik. A hollywoodi musical visszarepít az álomgyár aranykorába, a romantikus randevúk és titkos csókok világába, a tollas kalapok, szűk tweedszoknyák, végtelen gyöngysorok és szabadesésű zsorzsettruhák, elegáns öltönyök és ballonkabátok rengetegébe. A látvány mellett pedig természetesen olyan pazar dalok szolgáltatják a nosztalgikus szórakozást, mint a Singing in the rain vagy a Good Morning. A monumentális előadás szereplőitől közönségtalálkozó keretében hallhatnak kulisszatitkokat az érdeklődők. Augusztus 10-én, kedden 16.30-tól

Harangozó Gyula

rendező,

Somogyi Szilárd

társrendező és

Lőcsei Jenő

koreográfus mellett olyan népszerű művészek várják a kérdéseket a REÖK-ben, mint

Dancs Annamari, Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Gálvölgyi János

és

Szabó P. Szilveszter

. A közönségtalálkozó ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.