Sport

Ju-jitsu: Szerbiában edzőtáborozott négy szegedi versenyző

Ju-jitsu: Szerbiában edzőtáborozott négy szegedi versenyző

2016. augusztus 29., hétfő
Ju-jitsu: Szerbiában edzőtáborozott négy szegedi versenyző
szerbia 6

Augusztusban a szerbiai Apatinban négy szegedi versenyző vett részt a szerb ju-jitsu szövetség edzőtáborán.

A szegediek a három ju-jitsu versenyszám közül a fighting system szabályaival, küzdőtechnikáival ismerkedtek. Déli szomszédainknak húsz év előnyük van a magyarokkal szemben a verseny ju-jitsuban. Óriási szerencse, hogy a szerb válogatott edzői vajdasági magyarok, így nyelvi nehézségek nem gátolták a tanítást.

Kopasz János

6 danos mester és fia,

Kopasz Dávid

nemzetközi bíró a sport ju-jitsu minden területén kimagasló tudással rendelkezik. A szegedi versenyzők sok új dolgot tanultak a szerb mesterektől akik önzetlenül segítették a felkészülésüket. Szüksége is lesz a szegedieknek a tanultakra ha sikeresen akarnak szerepelni az ősztől induló sport ju-jitsu országos és nemzetközi versenyeken. Edzéseket Szegeden minden héten hétfőn, szerdán és csütörtökön 17 óra és 18.30 között tartanak a Gutenberg utca 25. szám alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.