Bulvár

Ének az esőben, látogatás a vadasparkban

Ének az esőben, látogatás a vadasparkban

2016. augusztus 12., péntek
Ének az esőben, látogatás a vadasparkban
enek_az_esoben

Vasárnap a Szegedi Szabadtéri Játékok Ének az esőben című előadásának sztárjai látogatnak el a Szegedi Vadasparkba, amelynek erről szóló közleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Most vasárnap, tehát augusztus 14-én újabb különleges programokat kínál a Vadaspark, amely érdekes lehet nemcsak az az állatbarátok és az izgalmakat kedvelők, hanem a színházrajongók táborának is. Ismét külsős vendégeket várunk, akikkel a találkozás nem kevesebb izgalmat és örömöt jelenthet látogatóinknak, mint a „hazai” fellépőink. Jelesül napközben a Szegedi Szabadtéri Játékok Ének az esőben című produkciója színészeinek, csakúgy, mint látogatóinknak, állati meglepetésekkel szolgálunk 14.00 és 17.00 között. 16.00-kor pedig a Kebtanoda Kutya Sport Egyesület okos ebei és gazdáik a közönséget is megmozgatják majd látványos bemutatójuk során. Szeged két népszerű intézménye közös produkciójaként is felfogható az az évek óta tartó együttműködés, amelynek keretében minden nyáron egy alkalommal vendégül látjuk a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik produkciója szereplőit. E program célja kettős, egyrészt kellemes és izgalmas kikapcsolódást nyújtunk a városunkba látogató művészeknek, másrészt lehetőséget adunk arra, hogy a szegediek testközelről is láthassák kedvenceiket, akár egy-egy vadasparki állattal közös akcióban. Remélhetőleg mindkét célunk megvalósul most vasárnap, amikor is az Ének az esőben előadás szereplőivel találkozhatunk az állatkertben,

Szulák Andrea, Szinetár Dóra, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté

és

Gömöri András Máté

lesz a vendégünk. Meglepetés programot is tartogatunk, a művészeknek és látogatóinknak egyaránt, annyit elárulunk, hogy ennek köze lesz az állatbemutatóink népszerű sztárjaihoz. Nem kevésbé különleges a másik, szintén külsős fellépőket felvonultató programunk se. Ugyanis 16-17 óráig a Vadaspark Gazdasági bejárata melletti területen igazán jól nevelt ebek tartanak látványos bemutatót a következő tematika szerint: kutyás-gyermek foglalkozások (vizsgázott terápiás párosainkkal), csoportos engedelmességi bemutató, trükk bemutató, egyéni engedelmességi bemutató, agility bemutató, rövid játékos előadás a kultúrált kutyatartásról. Akik mindezt elhozzák nekünk, ők a Kebtanoda Kutya Sport Egyesület, amelynek kutyaiskolája 2015. eleje óta működik a megye 3 településén Szentesen, Csongrádon és Algyőn. Amire vállalkoznak, az a családi és hobbykutyák engedelmes képzése, különböző kutyás sportokra való felkészítés hobby és professzionális szinten egyaránt, nyomkövetés engedelmes és őrző- védő ágazatokban (IPO, K99, Obedience). Ráadásul az egyesületen belül külön agility szakosztályként működik a Fun & Run Agility Team, akik a kezdőktől a verseny szintig készítik fel a párosokat erre a remek kutyás sportra. Az egyesületről bővebben a kebtanoda.hu honlapon bárki tájékozódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.