Bulvár

Állateledel-adományt juttattak el Szeged Szépei a Vadasparkba és a Tappancshoz + FOTÓK

Állateledel-adományt juttattak el Szeged Szépei a Vadasparkba és a Tappancshoz + FOTÓK

2016. augusztus 5., péntek
Állateledel-adományt juttattak el Szeged Szépei a Vadasparkba és a Tappancshoz + FOTÓK
szeged_szepe_allatetetes010kf

A szépségverseny résztvevői az állatvédelem, a felelős állattartás fontosságára kívánták felhívni a figyelmet. A versenyzők a későbbiekben is szeretnék az árván maradt kutyák, macskák életét segíteni.

Egy-egy raklapnyi állateledel adomány eljuttatásában segédkeztek a kilencedik

Szeged Szépe

döntősei. A jótékonykodás nem újdonság a szépségverseny résztvevői számára, már a korábbi években is karitatív célok mellett álltak ki. A Szeged Szépe fő célkitűzése, hogy felhívják a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, prevenció és az állandó szűrés fontosságára – nyilatkozta a SZEGEDma hírportálnak

Gera Gábor

, a verseny koordinátora. 2016 szeptemberében – a korábbi évekhez hasonlóan - megajándékozzák, valamint étkeztetik az ÁGOTA Alapítvány gyermekeit. Az idei évtől egészül ki ez a Save The Planet Projecttel, amelynek jegyében támogatják a Szegedi Vadasparkot és a Tappancs Alapítvány munkáját is. A két helyszín mellett nem véletlenül döntöttek, a vadasparkban jelentős fajmentő program folyik, a Tappancs Alapítvány pedig rengeteg utcára kitett kutyát és macskát ment meg. A Partner in Pet Food segítségével 2 raklap minőségi állateledelt juttattak el az önkormányzati intézmény és az állatmenhely részére, valamint 50-50 zsák faforgácsot adtak a Harmati Tetőépítő Kft. támogatásával. A Starcopy Kft. és a Roncs Autó Kft. elsőként csatlakozott a kezdeményezéshez, mellettük a Napfényfürdő Aquapolis Szeged és a Pegazus Transzfer Kft. szintén segédkezett a maga lehetőségeivel az adományozásban. „Szerettük volna a felelős állattartás, az állatvédelem, az állatkerti és menhelyi dolgozók mindennapi munkájának fontosságát hangsúlyozni. Nem szabad elfelejteni, közeledik augusztus 20. és a tűzijáték, amelytől a kutyák félnek, meg kell nyugtatni az állatokat” – mondta Gera Gábor. A Szeged Szépe lányai élvezték az állatok etetését, akár a zsiráfokról, akár a gazda nélkül maradt kutyákról volt szó. Eldöntötték, hogy hamarosan újból kimennek a Tappancs-tanyára és reggeltől estig segítik az alapítvány munkáját takarítással, etetéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.