Bulvár

A Vízmű dolgozik a Párizsi körúton

A Vízmű dolgozik a Párizsi körúton

2016. augusztus 24., szerda
A Vízmű dolgozik a Párizsi körúton
lefolyo_viz_csatorna

Az ivóvízhálózaton tolózár javítását végzi augusztus 25-én, csütörtökön reggel 8 órától a Szegedi Vízmű Zrt. a Párizsi körút, Mérey utca kereszteződésénél, a gyalogátkelő közelében - közölte a társaság.

A javítási munkálatok miatt néhány négyzetméteres területen fel kell bontani az aszfaltot a Párizsi krt-on, a külső sávban, ezért forgalomterelés nehezíti majd a közlekedést: a javítás ideje alatt nem lehet jobbra kanyarodni a Mérey utca felől a Párizsi krt-ra (a Kossuth L. sgt. irányába). A Szegedi Vízmű Zrt. azt kéri, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek! A munkálatok várhatóan nem zavarják majd az ivóvíz szolgáltatást az érintett körzetben. A tervek szerint ideiglenes helyreállítás mellett, valószínűleg már csütörtök estére (legkésőbb péntek délelőttre) visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.