Sport

Labdarúgás: ismét országos döntőre készülnek a szegedi veteránok

Labdarúgás: ismét országos döntőre készülnek a szegedi veteránok

2016. július 1., péntek
Labdarúgás: ismét országos döntőre készülnek a szegedi veteránok
veteran_foci_kecskemet

Szombaton Dabason lép pályára a szegedi veterán labdarúgó-válogatott, amely a 2013-as bronzérmét is felülmúlná az idei országos döntőben.

"Ebben a szezonban fordult elő első alkalommal, hogy Szeged két csapattal is vett részt a selejtezőkben, ami annak köszönhető, hogy sok olyan hatvan év feletti játékos van, akik még mindig szereti a focit - nemcsak nézni, hanem játszani is! Sportszerű mérkőzéseket vívtak a fiúk, és úgy gondolom, megérdemelten jutottak be az ország 12 legjobb együttese közé. Azt hiszem, ha a csapat képes lesz a saját játékát játszani a fináléban, akkor ismét szép sikerekkel térhetünk majd haza, és ismét érezhetjük majd, milyen jó is szegedinek lenni!" - fogalmazott portálunknak

Dudás Tivadar

, a déli régió koordinátora, a csapat alapító tagja. A Tisza-parti város alakulata július 2-án, szombaton a dabasi sportcentrum műfüves pályáján a házigazdákkal és Gödöllő korosztályos brigádjával csap majd össze a csoportkörben. A Tisza-partiak idén már negyedik alkalommal nyerték meg a regionális küzdelmeket, ezáltal kiharcolva az országos fináléban való részvétel jogát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.