Kultúra

Elmaradt az Én és a kisöcsém péntek esti bemutatója

Elmaradt az Én és a kisöcsém péntek esti bemutatója

2016. július 15., péntek
Elmaradt az Én és a kisöcsém péntek esti bemutatója
marica_grofno_szabadteri

Elmosta az eső az Én és a kisöcsém pénteki premierjét, a mára szóló jegyek így a kijelölt esőnapra, július 17-re érvényesek - tájékoztatta közönségét hivatalos weboldalán a Szegedi Szabadtéri Játékok.

Az Országos Meteorológiai Szolgálattal történt egyeztetés alapján úgy tűnik, hogy az eső nem áll el, így a ma esti (2016.07.15.) Dóm téri és újszegedi előadások elmaradnak - írják időjárási közleményükben. A péntek esti jegyek a kijelölt esőnapra (2016.07.17.) érvényesek. Ha az előadást véglegesen le kell mondani, mert az esőnapon is esik, a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a honlapon is közzétett Közleményben foglaltak szerint válthatók vissza - adtak részletes tájékoztatást. Az Én és a kisöcsém című operettet szombaton is műsorra tűzik, s bár korai lenne előre megmondani, milyen idő várható aznap 21 órától, az időjárás-előrejelzés szerint Csongrád megyében több mint 50 mm csapadékra lehet számítani. A meteorológiai szolgálat egyébként a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést adta ki a térségre a heves esőzés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.