Bulvár

Idén is keresik Magyarország legjobb fürdőhelyeit

Idén is keresik Magyarország legjobb fürdőhelyeit

2016. június 4., szombat
Idén is keresik Magyarország legjobb fürdőhelyeit

Idén is keresik Magyarország legjobb fürdőhelyeit egy online közönségszavazás segítségével - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

A

termalfurdo.hu

internetes újság a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával második alkalommal keresi a legjobb fürdőket. A közlemény szerint Magyarország termálvízkészlete az 5. legnagyobb a világon, sehol máshol nincs ilyen magas hőmérsékletű és egyben ennyi különböző betegség kezelésére, megelőzésére alkalmas termál- és gyógyvíz. A versenyben közel 200 fürdő mérettetik meg, szavazni augusztus 31-ig lehet Az év fürdője 2016, Az év feltörekvő fürdője 2016 és A helyiek kedvenc fürdője 2016 kategóriában a

www.azevfurdoje.hu

oldalon. A tavalyi nyertesek, a Hungarospa Hajdúszoboszló, a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, illetve a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő az idén nem indulnak a versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.