Közélet

Invitel-programok Szegeden

Invitel-programok Szegeden

2016. május 20., péntek
Invitel-programok Szegeden

Május 20-tól folytatódik az Invitel tavaszi-nyári Roadshow-ja, amelynek következő állomása Szeged. A helyszínen számos izgalmas és interaktív programmal várják az érdeklődőket, emellett bemutatkozik az Invitel új, Kolibri csomagja is.

A roadshow résztvevői belecsöppenhetnek az Invitel Város színes világába, ahol egy életnagyságú társasjátékban tehetik próbára tudásukat. Emellett a helyszínre látogatóknak már májusban elhozzuk a legnagyobb sportmérkőzések hangulatát: a mozgókép automatában az igazi szurkolók elkészíthetik GIF képsorozatukat, amelyet akár barátaikkal is megoszthatnak. A rendezvényt május 20-21-22-én rendezik meg a Belvárosi Hídon. Az eseménysorozat alatt az érdeklődők további fontos információkat tudhatnak meg az Invitel új, Kolibri díjcsomagjáról, amely Magyarország legnagyobb HD csatornakínálatával és szélessávú internettel érhető el az Invitel pontokban, az Invitel honlapján, valamint a 1288-as Infóvonalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.