Bulvár

Balogh Ákos az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyettese

Balogh Ákos az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyettese

2016. május 31., kedd
Balogh Ákos az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyettese

Az Invitel, Magyarország egyik meghatározó tele- és infokommunikációs szolgáltatója 2016. május 1-től Balogh Ákost nevezte ki a vállalat pénzügyi vezérigazgató helyettesévé.

„Örömömre szolgál, hogy

Ákos

személyében olyan szakembert sikerült találni, aki rendkívül szerteágazó tapasztalattal rendelkezik a vállalati pénzügyek szinte valamennyi területén. Biztos vagyok benne, hogy az a komplex szakmai tudás, amelyre Ákos a globális piac legkülönbözőbb régióiban tett szert, komoly hozzáadott értéket jelent a továbbiakban társaságunk számára” – fogalmazott

David Blunck

, az Invitel vezérigazgatója. „Nagy örömmel csatlakoztam az Invitel csapatához. Izgalmas, egyben megtisztelő feladatnak tartom, hogy egy rátermett és elkötelezett menedzsment tagjaként hozzájárulhatok a vállalat jövőbeli sikereihez ezen a gyorsan változó, innovatív piacon” – mondta el Balogh Ákos, az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyettese a kinevezése kapcsán. Balogh Ákos 2016. május 1. óta az Invitel pénzügyi vezérigazgató-helyettese. A 45 éves szakember az Egyesült Államok-beli Christopher Newport Egyetemen szerzett diplomát, majd a Harvard Business School pénzügyi irányítási programját (FLP) végezte el. Balogh Ákos a Philip Morris International-nél kezdte szakmai pályafutását, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be a pénzügy, üzletfejlesztés valamint a vállalati összeolvadások és felvásárlások (M&A) területén – Magyarországon, Svájcban, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken. Ezt követően a GE Healtchcare-nél regionális pénzügyi vezetői, majd a Novartis Romania-nál országos pénzügyi vezetői feladatkört látott el. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően regionális pénzügyi vezetőként pénzforgalmi területen dolgozott a Nets Group vállalatcsoportnál Skandináviában, valamint az Euronet Worldwide-nál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.