Közélet

A Nap is rámosolyog a szegedi hídi vásár csecsebecséire + FOTÓK

A Nap is rámosolyog a szegedi hídi vásár csecsebecséire + FOTÓK

2016. május 21., szombat
A Nap is rámosolyog a szegedi hídi vásár csecsebecséire + FOTÓK
hidivasar029kf

A héten tapasztalt hűvösebb időjárás után szombaton már igazi nyári hangulat fogadja a 17. alkalommal megrendezett hídi vásár közönségét Szegeden.

A kézművesek népszerű és színpompás vására 1999 óta kínálja minden évben termékeit az érdeklődők számára, kezdve a finomabbnál finomabb ételektől a használati cikkeken át a humoros vagy éppen szemkápráztatóan díszes ajándéktárgyakon át. Szeged belvárosa erre a két napra egyetlen nagy forgataggá avanzsál, az árusok a Belvárosi hídtól egészen a Széchenyi térig rendezkedtek be idén is bódéikkal, nem is beszélve az Oskola utcáról. Ötödik éve már civil szervezetek is kitelepülnek, a Somogyi-könyvtár előtti területen pedig régiségvásárt rendeztek be. A hídi vásár szombaton és vasárnap is várja a vásárlókat, nézelődőket. Eközben az időjárás az előrejelzés szerint végig napos, derült marad.

Vegyüljön el a vásár forgatagában fotóink segítségével!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.