Sport

Futsal: soknak bizonyult az EHÖK SE első félidőben összeszedett hátránya Gödöllőn

Futsal: soknak bizonyult az EHÖK SE első félidőben összeszedett hátránya Gödöllőn

2016. április 29., péntek
Futsal: soknak bizonyult az EHÖK SE első félidőben összeszedett hátránya Gödöllőn
szte_ehok-kastelydomb028kf

Az első félidőben hamar háromgólos hátrányba került Gödöllőn az SZTE EHÖK SE, amely ugyan számtalan ziccert kidolgozott, és vissza is kapaszkodott, de pontot már nem tudott szerezni.

Közvetlen riválisa otthonában folytatta az NB II-es bajnokságot az SZTE EHÖK SE, amely Gödöllőn lépett pályára. Remekül indult a meccs a szegediek számára, hiszen a pályára visszatérő Dürgő Péter góljával megszerezték a vezetést, azonban nem sokáig örülhettek ennek, mert még ugyanebben a percben egyenlített a Gödöllő. A folytatásban ugyan több ziccert is kialakított az EHÖK SE, de a gólokat a hazaiak szerezték, ráadásul hármat is, így a félidő hajrájára már 4-1-re vezetett Baranyi Pál együttese. A fordulás után sem változott sokat a játék képe, és az SZTE próbálkozásait végül két gyors gól öntötte eredménybe, így már csak egyel vezetetett a Gödöllő. A folytatásban mindent megpróbáltak az egyenlítésért Makra Zsolt, de negyedjére már nem tudták mattolni Kovács kapust, így maradt a 4-3, aminek következtében helyet cserélt a két csapat az ötödik és a hatodik helyen. Az SZTE EHÖK SE május másodikán, 19 órától a Nagykátát fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi futsal NB II Keleti csoport, 23. forduló

MAG-LOG TEAM CFT Gödöllő - SZTE EHÖK SE 4-3 (4-1)

Gödöllő, Szt. István Egyetem, sportcsarnok. Vezette: Gál Péter, Kiss Gergő (Leél-Őssy Ádám)

Gödöllő:

Kovács R. - Bencsik, Molnár M., Farkas P., Magyar Zs. Csere: Gruber, Berta, Darabont, Varsányi.

Vezetőedző:

Baranyai Pál.

EHÖK SE:

Kulisits - Dürgő, Szentes Bíró, Rutai, Csamangó. Csere: Kovács M., Guth, Petőfi, Deák, Csanádi.

Vezetőedző:

Makra Zsolt.

Gól:

Magyar (4', 12', 18'), Bencsik (16') ill. Dürgő (4', 24'), Szentes Bíró (24').

Sárga lap:

Farkas P. (28') ill. Rutai (29'). Makra Zsolt:

„Újra csak azt tudom mondani, saját magunkat okolhatjuk a vereségért. A vezetésünk után gyorsan jött az egyenlítés, sok ziccert hibáztunk, míg az ellenfél a három kapuralövését és a tízméteresét is gólra váltotta. Ha nem ilyen a helyzetkihasználásunk, akkor egy döntetlenre jók lettünk volna. A második félidőben megmutatta a csapat, hogy tud jól játszani, reméljük, hogy hétfőn tudunk javítani. Nem örülök annak, hogy nem tudtunk pontot vagy pontokat szerezni, pedig benne volt a meccsben. Ugyanazokkal a problémákkal küzdünk hetek óta, de remélem, hogy megszerezzük azt a kellő rutint, amivel ezeket a meccseket az ősszel meg tudjuk nyerni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.