Sport

Fallabda: először rendeznek Ob-t Szegeden

Fallabda: először rendeznek Ob-t Szegeden

2016. április 9., szombat
Fallabda: először rendeznek Ob-t Szegeden
fallabda05kf

Szombaton és vasárnap a Kenyérgyári úti Squash Clubban rendezik az egyéni országos fallabda bajnokságot: az Ob-ra először kerül sor Szegeden, a rendező szegedi klub képviselteti magát a legtöbb versenyzővel.

A szombaton és vasárnap egyaránt 10 órától kezdődő versenyen a nőknél 16-an küzdenek a főtáblán, amelyre a nyolc kiemelten kívül a ranglistán következő 4 játékos (9-12.) kapott helyet, a további négy helyért pedig a selejtező győztesei kerültek be. A férfiak mezőnye 32 fős főtábláról indul, a meccsek 3 nyert játszmáig tartanak játszmánként 11 pontig, a győztesnek pedig két pont különbséggel kell nyernie. A szegedi Vidux Tisza Squash Clubból heten játszanak majd a főtáblán

(Sebők Benedek, Kiss Dániel, Vas Máté, Hoffmann Péter, Vas Márton, Takács Bence, Haskó Zsombor)

, míg a nőknél öt szegedi

(a bajnoki címvédő Csókási Gabriella, Körmöczi-Vas Enikő, Hajnal Helga, Páj Linda, Takács Kata)

indul el a hétvégén. A mysoft.hu XXVIII. Egyéni Országos Squash Bajnokság férfi mezőnyénél a végső győztes a 100.000 forintos pénzdíj mellett kupával, éremmel és oklevéllel gazdagodik, a döntő vesztese 60.000 forintos, míg a bronzérmes 30.000 forintos díjban részesül, a nőknél a győztesnek 60.000 forint jár, a második helyezett 30, míg a harmadik 20 ezer forintot vehet majd át, míg a negyedikek oklevelet kapnak. A verseny eredményei a squashclub.hu/ob oldalon folyamatosan követhetők!

A hétvégén először rendeznek egyéni országos fallabda bajnokságot Szegeden, mindkét nap 10 órától zajlanak a küzdelmek.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=625589

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.