Sport

Labdarúgás: balszerencsés vereséget szenvedett a HFC Komlón

Labdarúgás: balszerencsés vereséget szenvedett a HFC Komlón

2016. március 12., szombat
Labdarúgás: balszerencsés vereséget szenvedett a HFC Komlón
SZS20160306_hfc_ujbuda_002

Egygólos vereséget szenvedett a feljutásért küzdő Komló vendégeként a Hódmezővásárhely az NB III Közép csoport 22. fordulójában.

Major László

legénysége hiába játszott jobban ellenfelénél, Fábiánék egyszer sem tudtak a hálóba találni, noha a kapufát két esetben is megzörgették. Eközben a hazaiak a második félidő elején megszerezték a három pontot érő találatot, amikor

Berdó Valentin

használt ki egy felívelés utáni védelmi megingást. Vereségével a Hódmezővásárhely továbbra is az utolsó előtti helyen maradt a táblázaton. A Csongrád megyei együttes a folytatásban már kizárólag hazai pályán játszik - legelőször március 20-án 15 órától a Bölcske ellen.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 22. forduló:

Komlói Bányász SK - Hódmezővásárhelyi FC 1-0 (0-0)

Komló. Vezette: Szommer Attila (Kis Zoltán, Varga Gábor).

Komló:

Pokorni - Szalontai, Szlama, Preininger, Farkas, Ferencz (Halasi 74'), Berdó (Kovács P. 90+2'), Márkvárt, Valkovics (Kovács A. 90'), Vágner, Németh.

Vezetőedző:

Varga Balázs.

HFC:

Bordás - Tóth J, Tóth I. (Mihálffy 84'), Markovic, Bartyik, Lazinica, Kökény, Marton, Tóth A., Fábián, Galló (Szabó 29').

Vezetőedző:

Major László.

Gólszerző:

Berdó (49').

Sárga lap:

Berdó (52'), Halasi (76'), Vágner (90'), ill. Tóth I. (32'), Lazinica (84'), Marton (90'), Kökény (90+3'). Major László:

"Két kapufát rúgtunk és több helyzetet is kihagytunk, de ezért nem adnak győzelmet. A Komló egyetlen igazi helyzetből gólt szerzett."

Egy góllal maradt alul a HFC Komlón - KLIKk: http://szegedma.hu/?p=617606

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.