Sport

Futsal: megkezdődött a belgrádi Európa-bajnokság + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Futsal: megkezdődött a belgrádi Európa-bajnokság + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2016. február 2., kedd
Futsal: megkezdődött a belgrádi Európa-bajnokság + FOTÓK (FRISSÍTVE)
Magyar - Spanyol 7.

Belgrádban kezdetét vette a 2016-os futsal Európa-bajnokság: a házigazda szerb válogatott négygólos sikert aratott a nyitómeccsen, a magyar válogatott a spanyol csapat ellen kezdi a kontinenstornát.

Helyt állt a magyar csapat a spanyolok ellen

A világranglista első helyezettje, a spanyol válogatott ellen kezdte meg Európa-bajnoki szereplését a magyar futsal-válogatott. A hispán szakember,

Sito Rivera

által vezetett magyar csapatnak nem lehettek vérmes reményei a spanyolok ellen, azonban remekül tartotta magát a meccs folyamán, és többször a közönség elismerését is kivívta megoldásaival a jól küzdő magyar csapat. A mieinknek megvoltak a gólszerzési lehetőségeik, ha picit pontosabb a magyar csapat a kapu előtt, akár még szorosabb meccset is játszhatott volna a spanyolokkal, végül háromgólos vereséget szenvedett a magyar válogatott, ez pedig még lehet, hogy sokat érhet később, hiszen a gólkülönbségnek még nagy szerepe lehet a csoportban. A magyar válogatott második csoportmeccse csütörtök 21 órakor lesz Ukrajna ellen: adott esetben egy döntetlen is továbbjutást érhet a nemzeti csapat számára.

Spanyolország–Magyarország 5–2 (3–1)

Belgrád, Belgrád Aréna, 5100 néző. Vezette: Tomic (horvát), Sorescu (román)

Spanyolország:

Paco Sedano – Mario Rivillos, Pola, Lin, Raúl Campos. Szövetségi kapitány: José Venancio López A kispadon: Jesús Herrero (kapus), Juanjo (kapus), Ortiz, José Ruiz, Bebe, Andresito, Rafa Usín, Alex, Miguelín

Magyarország

: Tóth – Klacsák, Horváth, Németh, Rábl. Szövetségi kapitány: Sito Rivera A kispadon: Tihanyi (kapus), Öreglaki, Dávid, Trencsényi, Gál, Szeghy, Dróth, Hosszú Gólszerző: Németh (7' – öngól), Bebe (15'), Miguelín (20', 29'), Andresito (36'), ill. Dróth (24', 38')

Korábban írtuk

A 2016-os futsal Eb minden mérkőzését a belgrádi Kombank Arénában rendezik: a nyitómeccsen a házigazda szerbek a szlovén csapatot fogadták. Bár a szlovén együttes kezdte jobban a meccset, végül többek között a köténygóloknak, és eredményesebb emberelőnyös játékának köszönhetően a szerb válogatott magabiztosan, hátrányból fordítva 5-1-re verte ellenfelét. A magyar válogatott 21 órától a B jelű hármasban a spanyol csapat ellen nyitja a tornát.

Futsal Európa-bajnokság

A csoport, 1. fordulóSzerbia–Szlovénia 5–1 (1–1) G: Janjic (14' – büntetőből), Kocic (21., 30.), Rajcevic (27.), Prsic (34.), ill. Osredkar (3')

Megkezdődött a futsal Eb, a szerbek nyertek a nyitómeccsen, a mieink a spanyolok ellen játszanak! Helyszíni képekkel jövünk ; Hajrá, Magyarország!http://szegedma.hu/?p=606117

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.