Bulvár

Fegyverrel rabolta ki a migránsokat a taxisofőr

Fegyverrel rabolta ki a migránsokat a taxisofőr

2016. február 18., csütörtök
Fegyverrel rabolta ki a migránsokat a taxisofőr

A megalapozott gyanú szerint egy taxisofőr rabolt ki három illegális migránst Nagyfa közelében. A Csongrád megyei rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint február 13-án késő este három, a Nagyfai Ideiglenes Befogadó Állomáson elhelyezett migráns gyalogolt Szeged felé a 47-es főút mellett. A két afgán és egy iráni állampolgár megállított egy taxit, majd beszálltak a járműbe. Menet közben a sofőr egy lőfegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette az utasait, hogy adják át a náluk lévő pénzt, különben megöli őket. A sértettek ennek eleget tettek, majd az időközben megálló taxiból kiugrottak és elmenekültek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya február 15-én elfogta a fegyveresen elkövetett rablás bűntettével megalapozottan gyanúsítható 51 éves sándorfalvi férfit. A rendőrség a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.