Bulvár

Fegyvereket foglalt le Kiskunhalason a TEK

Fegyvereket foglalt le Kiskunhalason a TEK

2016. február 19., péntek
Fegyvereket foglalt le Kiskunhalason a TEK

Öt maroklőfegyvert, töltényeket és hangtompítókat foglalt le a Terrorelhárítási Központ Kiskunhalason egy autóval közlekedő férfinál.

A TEK az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: hétfő este Kiskunhalas belvárosában tartóztattak fel egy személygépkocsival közlekedő férfit. Azért fogták el, mert feltételezhető volt, hogy illegálisan tart magánál fegyvereket, valamint olyan emberekhez köthető, akik fegyverkereskedelemmel foglalkozhatnak - olvasható a közleményben. A rajtaütéskor a gépkocsijában öt 9 milliméteres maroklőfegyvert, a fegyverekhez tartozó nyolcvan lőszert, valamint hangtompítókat foglaltak le. A TEK átadta a férfit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságnak, és büntetőfeljelentést tett az ügyben érintettek ellen, akik közül kettőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.