Bulvár

Emberölés miatt körözött férfit fogtak el a zöldhatáron

Emberölés miatt körözött férfit fogtak el a zöldhatáron

2016. február 23., kedd
Emberölés miatt körözött férfit fogtak el a zöldhatáron
hdr

A francia állampolgárt Mórahalom külterületén fogták el a rendőrök, miután illegálisan átlépte a magyar-szerb zöldhatárt.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei Mórahalom külterületén február 22-én 22 óra 45 perckor kézi hőkamera segítségével figyeltek fel egy nagyobb csoportra, akik egy fás részen bújtak meg. Az egyenruhások 21 illegális migránst elfogtak, közülük 12 koszovói, 7 török és egy 1 szír állampolgárnak mondta magát. Egyikük francia útlevelet adott át a rendőröknek. Az illegális migráns csoportot a járőrök előállították. A francia férfi ellenőrzése során kiderült, hogy ellene az INTERPOL macedón irodája emberölés miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki. A 41 éves férfit a magyar rendőrök őrizetbe vették, további sorsáról a Fővárosi Törvényszék dönt.

Mórahalom külterületén fogtak el egy emberölés miatt nemzetközileg körözött gyilkost - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=611917

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.