Kultúra

Balázs Fecó koncert a hódmezővásárhelyi BFMK-ban

Balázs Fecó koncert a hódmezővásárhelyi BFMK-ban

2016. február 9., kedd
Balázs Fecó koncert a hódmezővásárhelyi BFMK-ban
balazsfeco_plakat_a2_webes

A héten ismét Hódmezővásárhelyen lép fel a Korál együttes egykori legendás billentyűs-énekese, Balázs Fecó. A népszerű zenész Évszakok című koncertje február 11-én, csütörtökön 19 órakor kezdődik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

"Csak az évek múltak el, a többi nem..." - összegezte egy interjúban zenei pályáját

Balázs Fecó

, aki közel fél évszázados munkássága alatt a magyar zenei élet legnagyszerűbb előadóival és alkotóival dolgozott együtt. Életművét számos díjjal ismerték el: a nyolcvanas évek fordulóján hatszor lett az év billentyűse, EMeRTon és Liszt-díjas, az Artisjus Életmű-díjának birtokosa, valamint kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemrend lovag- és tisztikeresztjével is. Fecó leginkább lírai dalaival lopta be magát rajongóinak szívébe, melyekből egy válogatott csokorral kedveskedik a csütörtöki vásárhelyi koncertjére ellátogatóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.