Közélet

Németországban gyermekek szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy menedékkérőt

Németországban gyermekek szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy menedékkérőt

2016. január 18., hétfő
Németországban gyermekek szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy menedékkérőt
nok_elleni_eroszak

Szexuális zaklatással gyanúsítanak Németországban egy afgán menedékkérőt - írta hétfőn a Bild című lap az online kiadásában.

A 17 éves fiú egy hannoveri uszodában molesztált egy 8 éves és egy 9 éves kislányt, valamint egy 18 éves lányt, aki értesítette a történtekről az uszoda vezetőit, miután véletlenül fültanúja volt annak, hogy a két kislány beszámol szüleiknek a zaklatásról. A menedékkérőt a rendőrség őrizetbe vette, kihallgatta, majd szabadlábra helyezte. Gyermek sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszakkal és szexuális zaklatással gyanúsítják. A külföldiek által elkövetett szexuális zaklatások kérdésköre a szilveszterkor Kölnben és más városokban elkövetett tömeges molesztálások és rablások révén a német nyilvánosság egyik központi témája lett. Szinte naponta ad hírt a sajtó ilyen ügyekről. Szilveszteréjjel egy nagyjából ezerfős csoport gyűlt össze a kölni főpályaudvar előtti téren, majd petárdázni kezdtek. Mikor a rendőrség közbelépett, kisebb csoportok alakultak, amelyek elkezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Két nőt megerőszakoltak. Más városokban is történtek hasonló támadások. Áldozatok és tanúk arab vagy észak-afrikai támadókról számoltak be.

A 17 éves fiú egy hannoveri uszodában molesztált egy 8 éves és egy 9 éves kislányt.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=602223

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.