Közélet

Évről évre nő az adományozók száma az Ökumenikus Segélyszervezetnél

Évről évre nő az adományozók száma az Ökumenikus Segélyszervezetnél

2015. november 8., vasárnap
Évről évre nő az adományozók száma az Ökumenikus Segélyszervezetnél

A széles társadalmi támogatottság, a szervezet ismertsége nyomán évről évre nő az Ökumenikus Segélyszervezethez csatlakozók, adományozók száma - mondta Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

Nagy szerepe van annak is, hogy könnyebbé vált csatlakozni, létrejött a 1353-as adományvonal, és az adventi időszakban az egyik nagy bevásárlóközpontban adománykuponokkal is lehet segíteni a rászorulókon, idén november 16-tól - ismertette az igazgató.

Gáncs Kristóf

elmondta: személyesen is lehet majd találkozni a szervezet önkénteseivel Budapesten a Szent István-bazilika előtti karácsonyi vásáron. Egy segélyszervezet sokkal több egy egyszeri ünnepi összefogásnál - jelentette ki a kommunikációs igazgató, hozzátéve: az adventi gyűjtés során befolyó adományokból a segélyszervezet egész évben zajló, kevésbé látványos munkáját - átmeneti otthonok, rászoruló családok támogatása - tudják működtetni. Gáncs Kristóf közölte: a szervezetnek több mint tíz regionális központja van, jelen van egyebek mellett Ukrajnában, Kambodzsában és Afganisztánban. Működését több mint 300 munkatárs és mintegy ezer önkéntes segíti - fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.