Közélet

Sporteszközt ajándékozott az ÁGOTA-nak a kecskési férfi + FOTÓK

Sporteszközt ajándékozott az ÁGOTA-nak a kecskési férfi + FOTÓK

2015. október 26., hétfő
Sporteszközt ajándékozott az ÁGOTA-nak a kecskési férfi + FOTÓK
ajande_alex_nogradi_agota03_gs

Váradi Elek egy olyan erőfejlesztő eszközzel lepte meg a gyerekeket, mellyel hasizom- és láberősítő gyakorlatokat végezhetnek.

A heti jó cselekedetről már a hét első napján be tudunk számolni: a szegedi

Váradi Elek

(akit lakóhelyén, Kecskéstelepen mindenki csak

Alexként

ismer és emleget) egy számára már feleslegessé vált, de még tökéletes állapotban lévő sporteszközt ajándékozott hétfőn a nemrégiben megnyílt

ÁGOTA Közösségi és Kulturális Központnak

, az ÁGOTA gyermekeinek. Az ajándékot - melynek segítségével hasizom- és láberősítő gyakorlatokat végezhetnek a fiatalok -

Kothencz János

, az ÁGOTA Alapítvány elnöke, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója vette át. A jó cselekedetből

Nógrádi Tibor

, a körzet önkormányzati képviselője is kivette a részét, aki a szállításban és a pakolásban segédkezett. A színes kis hírt azzal a meggyőződéssel hozták nyilvánosságra az érintettek, hogy példázzák, a világ és Szeged nemcsak rossz dolgokból áll, hanem önzetlen adományokból és segítségnyújtásból is, és mások figyelmét is felhívják az ilyen nemes kezdeményezések fontosságára, erejére.

Váradi Elek egy olyan erőfejlesztő eszközzel lepte meg a gyerekeket, mellyel hasizom- és láberősítő gyakorlatokat végezhetnek.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=583870 Szerző: Szegedma Hírportál,2015. október 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.