Közélet

Ajtó-támasz – közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben

Ajtó-támasz – közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben

2015. október 29., csütörtök
Ajtó-támasz – közösségi bérmunka a Primerfa Szociális Szövetkezetben
szechenyi_2020_europai_szocialis_alap

A Primerfa Szociális Szövetkezet a Társadalmi Megújulás Operatív Program – Szociális gazdaság fejlesztése a Konvergencia régiókban – pályázati felhívás keretében 49.500.000 Ft támogatást nyert.

A Primerfa Szociális Szövetkezet célja volt, hogy lehetőséget biztosítson az együttműködésen alapuló munkavégzésre, az egyéni és közösségi szintű tudásmegosztásra és bővítésre. A projekt során sikeresen valósította meg céljait, a helyi sajátosságokat és igényeket figyelembe véve, lehetőséget biztosított hátrányos helyzetű álláskeresők építőiparban történő foglalkoztatására és személyes fejlődésükön keresztül segítette a közösség erősödését. A projekt fő tevékenysége volt az álláskeresők toborzása és képzése, a szociális szövetkezeti forma népszerűsítése a szélesebb társadalomban és a Szövetkezet szolgáltatási tevékenységének bővítése és magas szintű biztosítása. A TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0164 azonosító számú projekt során 11 fő hátrányos helyzetű munkavállaló foglalkoztatása, 6 fő sikeres szakirányú képzése, a célcsoport foglalkoztatásához, munkavégzéshez szükséges eszközök, berendezések beszerzése, értékesítésre fejlesztett szolgáltatás kidolgozása, marketingkommunikációs tevékenység biztosítása, üzleti terv továbbfejlesztése valósultak meg európai uniós forrásból. A projekt megvalósítására 2013. 11. 01.-2015.10. 31. közötti időszakban került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.