Sport

Kettesfogathajtó-vb: látványos megnyitó Fábiánsebestyénben + FOTÓK

Kettesfogathajtó-vb: látványos megnyitó Fábiánsebestyénben + FOTÓK

2015. szeptember 10., csütörtök
Kettesfogathajtó-vb: látványos megnyitó Fábiánsebestyénben + FOTÓK
fabiansebestyen27_gs

Látványos megnyitóval kezdődött meg szerdán a fábiánsebestyéni kettesfogathajtó-világbajnokság, melynek versenyei csütörtökön 10 órától rajtolnak a díjhajtással.

Az ünnepségen

Farkas Sándor

, a szervezőbizottság elnöke elmondta, a maguk részéről készen állnak a vb-re. Ezt követően

Fazekas Sándor

földművelésügyi miniszter arról beszélt, hogy Magyarország immár negyedszer ad otthont a kettesek csúcseseményének, egyúttal megjegyezte, látva az előkészületeket biztos benne, hogy Balatonfenyves és Kecskemét után Fábiánsebestyén is méltó házigazdája lesz a vb-nek. A vb-t hivatalosan

Fugli Károly

, a nemzetközi szövetségi (FEI) elnökségi tagja és fogathajtó szakbizottságának elnöke nyitotta meg. A nemzeti válogatottak bevonulása során a világbajnok hajtók mellett pompás fogatokat és lovakat láthattak az érdeklődők, de a térség valamennyi hagyománya és értéke is fontos szerepet kapott a megnyitón, melyen az állami ménes ötösfogatai és lovas huszárok is szerepeltek.

Látványos megnyitóval vette kezdetét tegnap a kettesfogathajtó-világbajnokság Fábiánsebestyénben - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=568057

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.