Sport

Labdarúgás: felemás a mérleg a szerdai kupanapon

Labdarúgás: felemás a mérleg a szerdai kupanapon

2015. augusztus 12., szerda
Labdarúgás: felemás a mérleg a szerdai kupanapon
szs_labdarugas_foci

Négy Csongrád megyei csapat lépett pályára a Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában: az Ásotthalom és a Szeged 2011-Grosics Akadémia továbblépett, kiesett ugyanakkor a SZEOL és a Hódmezővásárhely.

A négy találkozóból kettőt közvetítettünk, így az

Ásotthalom magabiztos sikeréről

és a

SZEOL SC szűk vereségéről

is beszámoltunk a délután folyamán. A másik két Csongrád megyei csapat mérkőzésén is 50%-os lett a mérleg: a Szeged 2011-Grosics Akadémia bár a szünetben döntetlenre állt az NB III-as Monor otthonában, végül a nyáron igazolt

Andorka Péter

mesterhármasának köszönhetően lépett tovább a következő körbe a gárda. A Hódmezővásárhelyi FC hazai pályán fogadhatta a szintén harmadosztályú Gyulai Termál FC-t:

Bódi Attila

csapata

Bartyik Norbert

szabadrúgása után előnybe is került, de ezt egy perccel később szintén pontrúgásból egalizálta

Bálint

, majd

Hegedűs

tudta elpöckölni a labdát Kovács Krisztián mellett egy kiugratás után még az első félidő hajrájában, ami továbbjutást is ért a gyulaiak számára, így a HFC kiesett a főtábla első körében. A Magyar Kupa második fordulójának sorsolását augusztus 25-én sorsolják, a mérkőzésekre pedig szeptember 23-án kerül sor, ahol tehát a Szeged 2011-Grosics Akadémia és az Ásotthalom lesz érintett.

Labdarúgó Magyar Kupa, 1. forduló

Monori SE - Szeged 2011-Grosics Akadémia 1 - 3 (1-1)

Monor, Vezette: Kovács Gábor Péter (Viszokai László, Reinicz Gábor) Mon

or:

Járvás - Barcsai (Sárközi, 60'), Hunya, Villányi, Petrezselyem, Benkó (Horváth, 70'), Tóth Á., Vékei (Petric, 40'), Kiss K., Miholics, Nádházi.

Vezetőedző:

Tóth Mihály.

Szeged-Grosics:

Molnár F. - Farkas, Tóth G., Szabó P. (Mészáros - a szünetben), Zabari (Balogh M., 70'), Király (Geiger - a szünetben), Pászka, Veselinov, Áchim, Germán, Andorka.

Vezetőedző:

Klausz László.

Gól:

Miholics (40') ill. Andorka (8', 62', 79')

Sárga lap:

Petric (75') ill. Veselinov (36')

Hódmezővásárhelyi FC–Várfürdő-Gyulai TFC 1–2 (1–2)

Hódmezővásárhely, 200 néző. Vezette: Dolengó Bálint (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kovács Gábor).

Hódmezővásárhely:

Kovács K. – Tóth J., Komáromi, Markovics, Marton B. (Szabó D. - a szünetben), Faragó, Kökény (Tóth A., 69'), Brizik-Bodrogi, Bartyik N., Mihállfy, Fábián (Bartyik R. - a szünetben).

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Gyula:

Kajári – Ferenczi, Kerekes (Szabó Cs., 74'), Gadó, Turcsek (Pilán, 81'), Burai, Balogh M., Sipos, Bálint, Okos (Urbán, 74'), Hegedűs.

Vezetőedző:

Szekeres Lajos.

Gól:

Bartyik N. (19'), ill. Bálint (20'), Hegedűs (42'). Sárga lap: Szabó D. (47'), Komáromi (90+2'), Markovic (90+3') ill. Ferenczi (49'), Gadó (50'), Bálint (72'), Okos (88'), Balogh M. (90+2').

http://szegedma.hu/?p=559289Két együttes továbblépett, két csapat viszont búcsút intett a Magyar Kupa idei sorozatának. KLIKK:

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.