Bulvár

Duplán robbantott Szeged tortája

Duplán robbantott Szeged tortája

2015. augusztus 26., szerda
Duplán robbantott Szeged tortája
szeged_torta_szs

A Kati cukrászda minion tortája elnyerte a szegediek tetszését. Szabadi István szerint a kóstolók arcán legalább olyan mosoly tükröződött, mint a formatortán.

Vidám mesefigura csokiból, amit mindenki szeret - vallott portálunknak a nyertes tortáról

Szabadi István

, a szegedi Kati cukrászda vezetője, dupla választ adva egyúttal arra, miért éppen a népszerű antimesehős, Gru egyik szolgálójára és a csokoládéra esett a választása a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat javára megrendezett eseményen. Szeged tortáját augusztus 20-án, a RakpartFeszt programsorozat keretében választották meg. Itt aratott osztatlan sikert a Kati cukrászda egyik legnépszerűbb finomsága, a minion torta. Szabadi István a kóstolók arcán ugyanolyan mosolyt vélt felfedezni, mint a minionformán. Meglátása szerint a jó torta kétszer "robban": amikor meglátják a díszítést és amikor megkóstolják. Ezért szereti a szakmáját, az pedig már csak hab a tortán, ha egy-egy tortás rendezvénnyel jótékony ügy mellé állhat.

SZS20150820_szeged_tortaja_022

A Csorba utcai cukrászda évente több alkalommal is kiveszi részét a karitatív tevékenységből, például az idősek otthonának lakóit és az óvodásokat is gyakran meglepik valamilyen finomsággal. Örömmel álltak az életmentők megmozdulása mellé is, amihez további 8 cukrászda is csatlakozott, így több tízezer forintot gyűjtve a szolgálat számára.

Szabadi István szerint a jó torta kétszer “robban” - részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=561885

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.