Kultúra

Az augusztus 20-i gálára hangolnak az operettszínház sztárjai Hódmezővásárhelyen

Az augusztus 20-i gálára hangolnak az operettszínház sztárjai Hódmezővásárhelyen

2015. augusztus 17., hétfő
Az augusztus 20-i gálára hangolnak az operettszínház sztárjai Hódmezővásárhelyen
Operetgala_HMV_2014_02

Vágó Zsuzsi és Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház két művésze tart hétfő délután fél háromkor rögtönzött előadást az augusztus 20-i musical- és operettgálából a Kossuth téren. A vásárhelyi főtéren sétálók az Abigélből és az idén száz éves Csárdáskirálynőből hallhatnak részleteket, valamint autogramot is kérhetnek a két népszerű színésztől!

Az idén sem marad operett- és musicalgála nélkül Hódmezővásárhely augusztus 20-án. Szent István Király ünnepén este fél nyolctól az idén száz éves Csárdáskirálynőt állítja hagyományos gálaműsora középpontjába a Budapesti Operettszínház a Kossuth téri nagyszínpadon.

Kálmán Imre

klasszikusa a legismertebb és legnépszerűbb operett szerte a világon. Az operett-statisztikusok szerint nincs egyetlen perc, amikor a Föld valamelyik pontján föl ne csendülne – színházban, koncerten, filmen, tévében vagy rádióban – Kálmán valamelyik népszerű melódiája! A Csárdáskirálynő-ünnepen a Budapesti Operettszínház legnagyobb sztárjai, többek között

Dolhai Attila

,

Kállay Bori

,

Kerényi Miklós Máté

,

Szabó P. Szilveszter

és

Vágó Zsuzsi

lépnek fel, nem kevés meglepetést tartogatva a nézőknek. A gálát követően tűzijáték koronázza meg az ünnepet augusztus 20-án, Hódmezővásárhelyen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.