Közélet

Péter László: Melegbüszkeség

Péter László: Melegbüszkeség

2015. július 14., kedd
Péter László: Melegbüszkeség
konyvbemutato06_gs

"Egyistenhívő (zsidó, mohamedán, keresztény) nem lehet homoszexuális" - íjra portálunkhoz eljuttatott írásában Péter László, amelyet változtatás nélkül közlünk.

A Népszabadság július 7-i tudósítása idéz egy fölvonulót: szerinte Jézus is a fölvonulók közt lenne. Kétlem. Egyistenhívő (zsidó, mohamedán, keresztény) nem lehet homoszexuális. A „szivárványos” nemiségűeket természetellenes ösztönükért sajnálnunk kell, de a pride (büszkeség, gőg!) arcátlan hirdetése hergeli az egészséges többséget, ezért nyilvánossága, kivált tüntető fölvonulása, dicsekvés vele nem tartozik az emberi jogok közé. Mint minden emberi gyöngeség, négy fal közé való. Mit mond a Szentírás? Az Ószövetségé: „Ne hálj férfival úgy, ahogy asszonnyal szoktak hálni; ez gyalázatos dolog.” (A leviták könyve, 18,22.) „Ha valaki férfival hál együtt úgy, mint asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten vétkesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk.” (A leviták könyve, 20, 13). Az Újszövetségből: „A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi a férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.” (Szent Pál levele a rómaiakhoz, 1, 27.) A 21. század nem kívánja halálukat; szerénységre, diszkrécióra kéri őket. Ismétlem: egyistenhívő (zsidó, mohamedán, keresztény) nem lehet homoszexuális.

Péter László

"Egyistenhívő (zsidó, mohamedán, keresztény) nem lehet homoszexuális" - íjra portálunkhoz eljuttatott írásában Péter László - részletekért KLIKK: http://szegedma.hu/?p=553289

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.