Kultúra

EFOTT - Ma kezdődik a fesztivál Velencén

EFOTT - Ma kezdődik a fesztivál Velencén

2015. július 14., kedd
EFOTT - Ma kezdődik a fesztivál Velencén

Ma kezdődik Velencén Magyarország legnagyobb egyetemi bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT). A 40. születésnapját ünneplő fesztivál július 19-ig tart, fellép Dub FX, Borgore és Otto Knows, valamint a hazai színtér több szereplője.

A fesztivált kedden Ganxsta Zolee és a Kartel 20 éves születésnapi koncertje nyitja meg vendégfellépőkkel. A zenei programok 12 helyszínen fognak zajlani, több mint 250 produkció lesz látható és hallható. Fellép mások mellett a Punnany Massif, a Quimby, a Wellhello, a PASO, a 30Y, a Tankcsapda, az Anna and the Barbies, a Subscribe, a Leander Rising és a Biebers. Az EFOTT záróeseménye egy színpadi elemekben és látványvilágban gazdag négyórás koncertfolyam lesz, amelyen az elmúlt négy évtized magyar könnyűzenéjének fontos pillanatait idézik fel közös produkciókkal. A Mary PopKids Somló Tamással, a Magashegyi Underground Bornai Tiborral, a Kaukázus Vincze Lillával, a Wellhello Náksi Attilával, a Punnany Massif Ganxsta Zolival és Big Daddy Lacával, az Intim Torna Illegál Kozsóval, a Hősök az Animal Cannibalsszal, a Brains pedig Kállay-Saunders Andrással együtt zenél. A velencei EFOTT-ra a szervezők 100 ezer látogatót várnak. Lesz kertmozi kortárs alkotásokkal, számos sportolási lehetőség, köztük saját vízilabda pálya, buborékfoci és sárkányhajó várja a fiatalokat, jelen lesz mintegy száz civil egyesület és gasztrofalut is állítanak. Szervezett turisztikai programokkal is várják a fesztiválozókat, például lovaskocsis bortúrával, kerékpározási lehetőséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.