Sport

Sakkversenyre várják a szegedi fiatalokat

Sakkversenyre várják a szegedi fiatalokat

2015. június 4., csütörtök
Sakkversenyre várják a szegedi fiatalokat
sakk_kerekasztal01_gs

Tehetségkutató sakkversenyt tart a szegedi Maróczy Géza Sportegyesület június 6-án, szombaton a Szent-Györgyi Albert Agóra épületében. A tornára 2000. január 1. után született fiatalok jelentkezését várják.

A rendezvény kiemelt céljai a sakkjáték népszerűsítése, a tehetséges gyermekek felkutatása és sakkbaráti kapcsolatok ápolása. A versenyen a résztvevők korcsoportoktól függetlenül együtt versenyeznek, de a díjazás szempontjából külön értékelik a lányok és a fiúk teljesítményét az alábbi öt korcsoportban: 2008. január 1-jén vagy azután születettek, 2006. január 1-jén vagy azután születettek, 2004. január 1-jén vagy azután születettek, 2002. január 1-jén vagy azután születettek és 2000. január 1-jén vagy azután születettek. A verseny során minden fiatal hát játszmát játszik, játszmánként 15-15 perc gondolkodási idővel, a fordulók párosítása számítógépes segítséggel történik. A rendezvényre szombaton 8,30 és 9 óra között lehet nevezni, a nevezési díj 1500 Ft. Az első forduló 9 órakor kezdődik, a verseny várható befejezése 13.30. A díjazás minden korcsoportban kupa az 1. helyezettnek, érmek az 1-3. helyezetteknek, valamint izgalmas tárgyjutalmak minden résztvevőnek!

Szeged fiatal sakkozói, figyelem! Tehetségkutató versenyt szervez szombatra a Maróczy Géza SE! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=544223

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.