Közélet

Háromnapos Söröm a Széchenyi téren

Háromnapos Söröm a Széchenyi téren

2015. június 19., péntek
Háromnapos Söröm a Széchenyi téren
sorom02kf

Boltokban nem kapható, hazai és külföldi kézműves sörkülönlegességekkel telt meg a Széchenyi tér, hiszen Szeged nem csak a borászok és pálinkafőzők városa. Az első nemzetközi Söröm június 19-től egy teljes hétvégén át várja a szomjas torkú érdeklődőket.

Felsorolni is hosszú lenne azt a listát, amely a 29 Széchenyi téri kézműves árus termékeit részletezi, ezért csak néhány, névleg érdekes csengésű sorfajtát emelünk ki a kínálatból. Ír sör, whiskeymalátás, Dínó csemegéje ribizlisör, csokis és meggyes - a klasszikusok mellett számos ízesítés közül válogathatnak az ínyencek és vállalkozó kedvű gasztokalandorok.

sorom03kf

A Söröm célja, hogy az olyan kedvelt italokon túl, mint a bor és a pálinka más népszerű italoknak is helyt adjon. A Tisza Expo Rendezvényszolgáltató Kft. ezért megszervezte az első nemezközi fesztivált, ahol nemcsak fogyasztani érdemes, hanem megmérkőzni az olyan kiegészítő programokon, mint az ügyességi játékok vagy a bátorságpróba - természetesen még több sör reményében. A szervezők a kreativitásnak nem akartak határt szabni, ezért úgynevezett tematikus napot iktattak a programkavalkádba: bikát terelő cowboy, bajor asszonyka, vagy ír sörpusztítónak öltözhetnek a vendégek - a jelmezeket annál is több sörrel jutalmazzák. A boltokban nem kapható termékek mellett a sörkorcsolyáról is gondolkodnak: húsos és sajtos standoknál vásárolhatnak majd a kilátogatók.

Sörös örömködés a Széchenyi téren három napon át. Ti kint lesztek?http://szegedma.hu/?p=548336

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.