Bulvár

Átverés a fekete furgonos lányrablás?

Átverés a fekete furgonos lányrablás?

2015. június 11., csütörtök
Átverés a fekete furgonos lányrablás?
teherauto_furgon_

A legnagyobb közösségi portálon jelent meg a hír, miszerint egy fekete furgonnal próbáltak meg elrabolni egy lányt Szegeden, a rendőrség nyomozást indított, azonban sántít a történet.

Az

Origo.hu híradása szerint

egy szegedi diáklány édesanyjának mesélt arról, hogy hétfőn három férfi elcsalogatta egy fekete furgonhoz, majd megpróbálták elrabolni, melyet a piaci árusok közbelépése hiúsított meg. Az édesanya előbb a rendőrség helyett előbb a Facebookhoz fordult, majd rá két napra, szerdán értesítette a hatóságokat. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, azonban az állítólagos tetthely térfigyelő kamerái nem rögzítettek fekete furgont, a lány vallomása pedig más részletek esetében sem fedi a valóságot. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya csak a nyomozás tényét erősítette meg, részleteket nem közölt. Az Origo.hu értesülései szerint az érintett lány már egyszer megpróbálta átverni a rendőrséget 2003-ban, a mostanihoz hasonló bejelentéssel, amely akkor minden valóságalapot nélkülözött.

Mese lenne a szegedi lányrabló furgon?http://szegedma.hu/?p=546251

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.