Közélet

Helyreállt az áramszolgáltatás Bács-Kiskun és Csongrád megyében

Helyreállt az áramszolgáltatás Bács-Kiskun és Csongrád megyében

2015. május 11., hétfő
Helyreállt az áramszolgáltatás Bács-Kiskun és Csongrád megyében

Teljesen helyreállt az áramszolgáltatás a múlt szerdai vihar által érintett Bács-Kiskun és Csongrád megyei településeken a hétvégére - tájékoztatta az EDF Démász Zrt. hétfőn az MTI-t.

A társaság közleménye szerint a múlt szerdai, nagy erejű vihar a két megyében nem kímélte az EDF Démász villamosenergia-hálózatát sem. A kidőlt erdősávok nagyfeszültségű oszlopokat döntöttek ki, vezetékeket szakítottak el, ami órákra megzavarta a villamosenergia-szolgáltatás folyamatosságát. Az EDF Démász Hálózati Elosztó Kft. munkatársai folyamatos készenlétben, megerősített csapattal vettek részt a károk elhárításában, munkájukat segítették a vállalat külső partnerei is - írták. A közleményben kiemelték: a hétvége óta a megszokott jó minőségben használhatják a villamos energiát a viharkárok által a leginkább érintett derekegyházi, csengelei és szanki lakosok is, akiknek a helyzetét aggregátorokkal igyekezett enyhíteni a társaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.