Kultúra

A Keménykalap és Krumpliorr szereplőit keresi a Pinceszínház

A Keménykalap és Krumpliorr szereplőit keresi a Pinceszínház

2015. május 8., péntek
A Keménykalap és Krumpliorr szereplőit keresi a Pinceszínház

Csukás István beleegyezett, hogy talán egyik legismertebb művéből, a Keménykalap és Krumpliorr című ifjúsági regényből készíthessen színdarabot a Pinceszínház. A családi musical ősbemutatója a XIII. Szegedi Várjátékokon lesz, a darabhoz május 9-én 11 órától szereplőválogatást tartanak a Szegedi Pinceszínházban!

"Itt van, megjött Bagaméri!" A könyv és a tv siker után végre a zenés színpadon is izgulhatunk kis Rece, és a Vadkacsa őrs kalandjain. Generációk nőttek fel

Csukás István

mára kultikussá vált ifjúsági regényén. Nincs család ahol ne ismernék a fenti idézetet és ne tudnák kortól és nemtől függetlenül folytatni: "Ki a fagylaltját maga méri!" Épp így régi ismerősünk Lópici Gáspár a plakátragasztó is aki maga az "utca hírmondója"!

Janik László

, színész, rendező, író, kapott lehetőséget arra, hogy újra életre keltse ennek az örökifjú történetnek a szereplőit és színpadra álmodja őket. Tettestársa

Varga Bálint

színész, zeneszerző akivel már több közös zenés sikert is jegyeztek. (2013 OZ; 2014 A kis Herceg) A bemutató tervezett időpontja: július 17. Helyszín: Szegedi Várszínház. A szereposztást még titok fedi, de annyit már tudni lehet, hogy egy napközis tábor is kapcsolódik a produkcióhoz, ahol a gyerekszereplők felkészülnek az előadásokra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.