Közélet

Már lehet jelentkezni a VIII. Szeged Szépére

Már lehet jelentkezni a VIII. Szeged Szépére

2015. április 19., vasárnap
Már lehet jelentkezni a VIII. Szeged Szépére
szepsegkiralynovalasztas2014_mj-055

Május végéig várják a gyönyörű lányok jelentkezését a Szeged Szépe 2015-ös évadára. A döntős lányokra ismét egy élménydús nyaralás vár fotózással, utazással és fesztiválokkal!

"Élményeket adunk" - ezzel a mottóval hirdette meg nyolcadik évadát a Szeged Szépe. A dél-alföldi régióból kiindult szépségverseny nemzetközi szintűvé nőtte ki magát, hiszen évről-évre a határ túloldaláról is érkeznek a fiatal lányok. Már elindult a jelentkezési időszak a 2015-ös évadra, a döntőbe jutott lányok pedig ismét élménydús nyár elé néznek: külföldi utazásra viszik őket, fesztiválokon és rendezvényeken vehetnek majd részt. "Országszerte, sőt a határ túloldaláról is várjuk a jelentkezőket, de nagyon örülnénk, ha a megyéből is minél több lány jelentkezne hozzánk" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Gera Gábor

főszervező. A jelentkezési időszak május 31-ig tart majd, a lányok pedig idén 15-25 éves kor között jelentkezhetnek. Ha a döntőbe bejutnak, üres kézzel már biztosan nem kell távozniuk, közel egymillió forint értékben osztanak majd ki ajándékokat, a leggyönyörűbb lány pedig idén is egy fehérarany gyűrűt kaphat az évről-évre új főre vándorló korona mellett. Idén újdonságként egyébként már nem egy, hanem három első helyezettet is hirdetnek: a hagyományos Szeged Szépe mellett modell, illetve fitnesz-kategóriában is lesz egy-egy győztes.

szeged_szepe_plakat

Ahogy az eddigi években, úgy idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a jótékonyságra: a Szeged Szépe ezúttal is beszáll a mellrák elleni küzdelembe, de rászoruló családokat, hátrányos helyzetű gyermekeket is támogatnak majd rendezvényeiken. A pontos programfüzet még nem állt össze, annyi azonban már biztos, hogy a lányok ellátogathatnak a kecskeméti Mercedes-gyárba, a Szegedi Ifjúsági Napokra és a Forma 1 hazai futamának afterpartijára is hivatalosak lesznek majd. Egy külföldi utazás is tervben van, ennek részleteiről azonban csak később ígértek tájékoztatást a szervezők. Jelentkezni a

Szeged Szépe hivatalos honlapján

lehet, a legfrissebb híreket pedig a rendezvény

Facebook-os oldalán

találjuk!

Hölgyek, figyelem: május végéig lehet jelentkezni a Szeged Szépe 2015-ös évadára!

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.