Bulvár

Kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak

Kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak

2015. április 2., csütörtök
Kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak

Több értesítés is érkezett szerdán a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységeihez: az erős szél fákat döntött ki, Mindszenten pedig egy melléképület lángolt.

Hódmezővásárhely közelében, a 45-ös út 43-as kilométerszelvényénél egy kidőlt fa zárta el az autós forgalmat szerdán délután. A hódmezővásárhelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal távolították el a forgalmi akadályt képező fatörzset. Délután kettő órakor a csongrádi egységet is egy kidőlt fához riasztották. Csongrádon, az Arany János utcában egy tíz méteres nyárfa dőlt az úttestre. Az egységek rövid időn belül elvégezték a mentési munkálatokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt. Egy kazánház gyulladt ki szerdán Mindszenten, a Kossuth Lajos utcában. A lángok este kilenc órakor csaptak fel, a tűz átterjedt a szomszédos melléképületre is. Az esethez két hódmezővásárhelyi egységet, valamint a mindszenti önkéntes tűzoltó egyesületet riasztotta a műveletirányítás. A tűzoltók kiérkezésekor a családi házhoz tartozó kazánház és a melléképület egy része lángokban állt. A tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzben a ház lakói nem sérültek meg. Az elsődleges vizsgálatok alapján egy kipattanó szikra okozta a bajt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.